• RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

LotL: TV

LotL: Main Twitch it!

LotL: Nomman Twitch it!

ChillarnAB Twitch it!

Popular Posts

Category List

Thumbnail Recent Post

Living on the Ladder

Living on the Ladder är sveriges gladaste gemenskap för StarCraft gaming, casting och streaming. Här spelas (o)regelbundna turneringar och vänskapsmatcher - och självklart castar vi allt från våga egna games till större turneringar.

Twitch.tv/Livingontheladder

Glöm inte att följa vår fullspäckade Twitch.tv-kanal där vi ständigt matar med nytt innehåll. Framförallt casts av grymma games, men även "After Hours" för den lite modigare tittaren.

Turneringar

Med jämna mellanrum spelas Living on the Ladder Championship där alla glada är välkomna. Därtill kommer lite vildare torsdags-turrar.

Social media circus

Tycker du om oss? Då får du inte glömma att gilla oss på Facebook där precis allt av intresse publiceras. Information om tävlingar och turneringar, samt de senaste castsen och analyserna. Dessutom riktigt hög mys-faktor.

Vill du castas?

Har du några sköna replays som du känner förtjänar lite mer uppmärksamhet - tveka inte att skicka dem till livingontheladder@gmail.com!

Man vill ju alltid kunna vara på topp och hela tiden utvecklas för att få framgång i plural. Samtidigt finns det hinder här i världen, som kan sätta stopp för maskineriet en stund. Vi brukar alltid klara av dem, för att löser sig visst?
Men just nu är det då alltså lite tyst på casting fronten, iaf från mig, då jag flyttar in i en ny lägenhet. Det kan ta ett tag innan ni hör mig igen (till nästa vecka), men bli inte ledsna, vi har mycket på gång.

Bland annat så har vår käre vän AgentTangent visat ett oerhört intresse för sidan och kommer, så småningom, även han bära med sig Living on the Ladder.
Vi har även fått in ett par repriser som ska köras i duo för första gången, samt att steget mot de mer professionella matcherna är i gryningen. Man kan nämligen inte bara se sig själv i spegeln för att lära sig att gå, man behöver se andras ben i rörelse.

På toppen av det inväntar vi med spänning när vår Nomman ska klättra upp till Silver, som vi alla tycker att han förtjänar. Eller hur lång tid det tar för mig att komma till top 50 i guld och hur det kommer att gå för AgentTangent i diamond.

Snart får vi, som i så många andra fall, veta. Tiden tar oss dit, men just nu räcker inte tiden till, för mig iaf.

Tack för all support och vi kommer synas (väldigt) snart igen.

Keep on climbing,
DougRemer

Leave a Reply